Kalbama, jog motorų gamintojo iš Prancūzijos biudžetas nėra toks didelis, kokiu gali pasigirti kiti du variklių gamintojai – „Mercedes“ ir „Ferrari“. Nepaisant to „Red Bull“ ekipos vadovas Christianas Horneris mano, jog „Renault“ pavyks sukurti gerą motorą kitų metų F-1 sezonui.

„Renault“ gali pasigirti puikiais pasiekimais lenktynių trasose. Kartu mes iškovojome fenomenalių dalykų“, – pasakojo „Red Bull“ ekipos vadovas Ch. Horneris.

„Jų biudžetas nėra toks didelis kaip kitų, tačiau jie puikiai žino kaip tinkamai panaudoti turimus pinigus. Taigi, esame užtikrinti, kad kitais metais turėsime konkurencingą variklį. Šiuo metų laiku sklando įvairiausi gandai. Tačiau svarbiausia yra tai, kas nutiks tuomet kai bus duotas startas Melburne“.

Ch. Horneris taip pat pridūrė, jog „Renault“ padarys viską, kad kuo geriau adaptuotų savo naują variklį 2014 metų „Red Bull“ automobiliui.

„Mūsų turimas statutas reiškia, kad abi pusės deda visas pastangas, jog būtų kuo geriau optimizuotas variklis ir „Red Bull“ technika. Tai bus didžiulis elementas kitais metais. „Renault“ artimai dirba su mumis siekdama kuo geriau pritaikyti variklį mūsų automobiliui“.