„Dabar turime dviem taškais daugiau nei pernai tuo pačiu metu. Taigi, dabar mums sekasi geriau nei prieš metus“, – sakė „Ferrari“ pilotas.
„Kol kas dėmesį patraukia Sebastiano pelnytų taškų skaičius per pirmas šešias lenktynes. Tačiau sėkmė nusisuks nuo visų, tame tarpe ir nuo jo. Kimi nepasisekė Monake. Nuo jo dabar atsiliekame tik 5 taškais. Sėkmė nusisuks ir nuo Sebastiano. Mes turime tuo pasinaudoti.“

F. Alonso neabejoja, jog šiemet sėkmė jį lydėjo rečiau nei jo varžovą iš „Red Bull“ ekipos.

„Šiemet tam tikrose situacijose komandai tikrai nepasisekė. Ne kartą matėme, kaip trasoje susiliečia pilotų automobiliai. Paskutinį kartą taip nutiko Barselonoje, kur kontakto neišvengė L. Hamiltonas ir S. Vettelis, tačiau nieko rimto nenutiko“.

„Aš neišvengiau kontakto su Sebastianu Malaizijoje ir man lenktynės buvo baigtos. Ne visada suveikia ir DRS. Taigi, mums nepasisekė ir Bahreine“.

Po blankaus pasirodymo Monake F. Alonso yra nusiteikęs likusiose sezono lenktynėse kovoti tik dėl aukščiausių rezultatų.

„Monake pelnėme nedaug taškų. Taigi, kitose keturiose ar penkiose lenktynėse turime kovoti dėl prizinių vietų. Šį savaitgalį sieksime pelnyti daug taškų“.