Futbolininkas atmetė teiginius, kad nugalėti pasaulio čempionus šeštadienį Donecke prancūzams bus neįveikiama misija, pabrėždamas, kad būsimų varžovų prieš turnyrą net nelaikė favoritais jį laimėti.

Prancūzijos rinktinė paskutinėse grupių etapo rungtynėse antradienį 0:2 pralaimėjo švedams ir D grupėje užėmė antrą vietą, kuri lėmė ketvirtfinalio akistatą su ispanais. Sėkmės atveju prancūzai galėjo pakilti į grupės viršūnę, o kitame etape kautis su italais.

Vis dėlto S. Nasri sako, kad žaisti su italais jo komandai galbūt būtų net neparankiau.

„Sunku žaisti tiek su Ispanijos, tiek su Italijos komandomis. Mano nuomone, kautis su italais yra net sudėtingiau, nes jie remiasi penkiais gynėjais ir trimis gynybinio pobūdžio saugais, kurie spaudžia pirmyn. Ispanija mėgsta žaisti futbolą, tačiau Prancūzija didžiuosiuose turnyruose su ja visada sėkmingai kovodavo“, – pasakojo „Manchester City“ klubo žaidėjas.

„Rungtynėse su ispanais galime tikėtis daugiau erdvės. Patekimas į ketvirtfinalį mums suteikė pasitikėjimo savo jėgomis ir pabandysime nuvilti varžovus. Nemanau, kad Ispanija yra turnyro favoritė – man didžiausią ispūdį paliko Vokietijos komanda“, – pabrėžė S. Nasri.

Futbolininkas taip pat paragino šalies fanus išlikti realistais.

„Jeigu prieš dvejus metus kas nors būtų pasakęs, kad žaisime Europos čempionato ketvirtfinalyje, būtume pasirašę po tais žodžiais nedelsiant. Taigi, negalime skųstis“, – priminė S. Nasri.

Gerokai atsargiau apie būsimas rungtynes kalbėjo jo komandos draugas Yohanas Cabaye’is.

„Ispanija yra geriausia komanda pasaulyje. Rungtynės su jais mums bus lyg finalas. Jeigu ketvirtfinalyje žaisime taip pat, kaip rungtynėse su švedais, – neturėsime jokių šansų. Žinome tai“, – patikino Y. Cabaye’is.

Prancūzų oponentas Jesusas Navasas prieš ketvirtfinalį pabrėžė ramybę komandoje.

„Sugebėjome grupėje užimti pirmą vietą ir tai buvo labai svarbu mūsų pasitikėjimui savo jėgomis. Dabar privalome išlikti ramūs, nes prasideda svarbiausi mačai. Turime susikaupti ties svarbiausiais dalykais. Tikime tuo, ką darome, ir mums tai yra didžiulis pliusas“, – kalbėjo Ispanijos rinktinės saugas.

„Manau, kad Prancūzijos rinktinė yra tikrai stipri. Jie turi svarbių žaidėjų puolime, kaip Karimas Benzema, Franckas Ribery ir S. Nasri – visi jie labai pavojingi atakose. Privalėsime būti itin susikaupę“, – UEFA svetainei internete teigė futbolininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)