Jis Suzukoje per visą savo karjerą tik kartą pateko tarp prizininkų. Lenktynininkas iš Didžiosios Britanijos kelia sau tikslą sekmadienį iškovoti pergalę. Beje, Japonijoje nugalėjo 18 pasaulio čempionų iš pastarųjų 19-os.

„Suzuka daugumai pilotų yra viena mėgstamiausių trasų. Ji legendinė ir viena geriausių pasaulyje. Čia tarpusavyje kovojo Ayrtonas Senna ir Alainas Prostas. Pastaraisiais metais Japonijoje neišnaudojau keleto galimybių laimėti. Šiemet puikus šansas tai padaryti, nes turime neeilinį automobilį“, – kalbėjo L. Hamiltonas.

Brito persvara prieš komandos draugą Nico Rosbergą yra labai trapi. L. Hamiltonas turi 241 tašką, o vokietis – 238. Trečią vietą užima „Red Bull“ atstovas australas Danielis Ricciardo. Jo sąskaitoje – 181 taškas.

Komandų įskaitoje pirmą vietą užimanti „Mercedes“ ekipa jau surinko 479 taškus. „Red Bull“ taupyklėje – 305, „Williams“ – 187, „Ferrari“ – 178 taškai.

Pernai ir užpernai Suzukoje niekas neprilygo „Red Bull“ pilotui vokiečiui Sebastianui Vetteliui. Iš viso Japonijoje jis laimėjo keturis kartus. Šiemet S. Vettelis užima tik penktą vietą – 124 taškai. Net šešis sykius Suzukos trasoje yra triumfavęs legendinis vokietis Michaelis Schumacheris.

Transliacijų tvarkaraštis:

Šeštadienis, spalio 4 d.

4.55 val. – trečia treniruotė,
8.00 val. – kvalifikacija.

Sekmadienis, 5 d.

8.50 val. – lenktynės.

Daugiau F-1 naujienų skaitykite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją