„Kevinas man ir treneriui Mike'ui Krzyzewskiui pranešė, kad jis yra fiziškai ir psichologiškai išsekęs po NBA sezono. Jis stengėsi mūsų paskutinėje stovykloje Las Vegase, bet jaučia, kad negalės pateisinti komandos lūkesčių. Aš ir treneris remiame Kevino sprendimą (...). Jis rinktinei skyrė aštuonerius metus ir prisidėjo prie jos laimėjimų. Tikimės jo indėlio ir ateityje“, - sakė J. Colangelo.

JAV rinktinės kandidatų sąraše liko 15 krepšininkų.

„Tai buvo labai sunkus sprendimas, nes man yra garbė atstovauti savo šaliai (...). Po treniruočių stovyklos aš suvokiau, kad negaliu pateisinti komandos lūkesčių (...). Turiu pasitraukti ir pailsėti tiek fiziškai, tiek psichologiškai tam, kad galėčiau tinkamai pasirengti artėjančiam NBA sezonui. Ateityje ketinu ir toliau žaisti JAV rinktinėje ir sieju savo ateitį su ja“, - savo pasitraukimo motyvus paaiškino K. Durantas.

Rugpjūčio 16 d. JAV žais draugiškas rungtynes su Brazilija, o nuo rugpjūčio 18 d. stovyklaus Niujorke. Amerikiečiai taip pat yra suplanavę draugiškas kontrolines rungtynes su Dominika (rugpjūčio 20 d.), Puerto Riku (22 d.) ir Slovėnija (26 d.)

Pasaulio čempionate JAV žais C grupėje su Dominika, Suomija, Naująja Zelandija, Turkija ir Ukraina.

JAV rinktinės kandidatai:

Puolėjai: Gordonas Haywardas, Chandleris Parsonsas, Kennethas Fariedas ir Masonas Plumlee.

Vidurio puolėjai: DeMarcusas Cousinsas, Andre Drummondas ir Anthony Davisas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)