O mes sakome, kad lepinti save gardžiais ir sveikais patiekalais reikia pradėti nuo DABAR. 

BRIGITA:

Sudarytas meniu tikrai nepasirodė sudėtingas. Nereikėjo daug gaminti, o tai didelis pliusas. Supratau, kad mano bėda yra ne tai, ką aš valgau, o kiekiai. Tų skaniųjų sušių norėjau dvigubai daugiau pirmomis dienomis... Gėriau daug vandens, todėl alkis labai nekankino dienos metu.

Per 4 dienas numečiau tik pusę kilogramo, bet prisipažinsiu, kad šiek tiek sukčiavau. Kadangi savaitgalį buvau išvykusi su šeima į kelionę, sunku buvo laikytis sudaryto valgiaraščio. Tai vietoj slyvų priešpiečiams suvalgydavau iš vaikų nugriebtą obuolį, visai pamiršdavau priešvakarius. Dar priskaičiuokite prie dienos kalorijų keletą šampano taurių (pasirodo, viena taurė šio gėrimo turi 90 kalorijų).

GIEDRĖ:

Maniau, kad bus sunkiau. Bet buvo velniškai skanu. Ši dieta tikrai puikiai subalansuota, soti ir jos laikantis nėra jokio alkio jausmo. Labai seniai valgiau avokadą, netgi pamiršau jo skonį, todėl buvo proga jį iš naujo atrasti. Tikrai puiki ir nuostabi dieta - jos net neprisimeni, nes labai sotu ir jokio alkio jausmo. Ir labai skanūs produktai. 

Iki šiol numečiau vieną kilogramą. Bet jaučiuosi lengvesnė, laisvesnė, geresnės nuotaikos. Galiu teigti, kad sušių dieta yra puikus dalykas!

JURGITA:

Vasaros savaitgalį laikytis dietos iš tiesų rimtas iššūkis, ir nors 2 dietos dieną teko atsisakyti šernienos šašlykų, vietoj jų valgyti salotas su krevetėmis, aš ištvėriau. Negaliu patikėti, kad gali būti taip skanu ir sotu! Trečiąją sušių dietos dieną savijauta puiki, nes pusryčiams vėl nerealaus skonio salotos, o ne sumuštinis su dešra ar sūriu, kaip iki šiol buvau pratusi pusryčiauti. 

Viską sąžiningai svėriau ir neįsidėjau nė gramu daugiau! Pradedu džiaugtis savimi, kad trys dienos įveiktos labai lengvai. O ketvirtosios dienos vakarienės kokteilis vėl mane nustebino: tai daug skaniau už įprastus koldūnus ar pieniškas dešreles! Ir ką gi – numečiau beveik visą kilogramą. Man pradeda patikti tai, ką matau veidrodyje ir kaip jaučiuosi!

Laukite naujienų, kaip merginoms pavyko įveikti pirmąją dietos savaitę.