Nugalėtojas neslėpė, kad kelionė į NBA žvaigždžių dieną buvo svarbiausias tikslas.

„Jau po kvalifikacinio turo Druskininkuose sakiau, kad turiu vieną tikslą – važiuoti į Ameriką. Labai ruošiausi, stengiausi ir daug dirbau“, – pasakojo Ž. Kuodis po pajūryje vykusio krepšinio turnyro finalo.

Krepšininko pastangos neliko nepastebėtos. Vertinimo komisija, kurią sudarė Premjeras Algirdas Butkevičius, krepšininkas Jonas Valančiūnas, NBA legenda Darrylas Dawkinsas, „Coca-Cola Hellenic Baltic“ generalinis direktorius Valdas Pakštys ir „The Coca-Cola Company“ atstovė Agneta Šakalytė, už Ž. Kuodžio dėjimą skyrė aukščiausius balus – dešimtukus.

Praėjusiais metais stebėtojo teisėmis į NBA žvaigždžių dieną jau vykęs Ž. Kuodis džiaugėsi galimybe dar kartą apsilankyti Amerikoje.

„Nuostabu iš arti matyti visas NBA žvaigždes, kurias matydavau vaikystėje ir iš kurių sėmiausi įkvėpimo dėjimams“, – teigė talentų kovos dėjimo konkurso nugalėtojas.

Galimybę laimėti kelionę į NBA „Visų žvaigždžių dienos“ renginius turi ir dar vienas turnyro dalyvis virtualioje erdvėje. Iki rugsėjo 15 d. 16–24 m. jaunuoliai kviečiami registruoti 30 sekundžių video su savo metimais.

Įspūdingiausių metimų video autorius, kuris surinks daugiausia balsų ir specialios komisijos vertinimų, laimės kelionę į JAV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)