6-8 mandarinai,
2 supjaustytos raudonosios cikorijos,
100 g plėšytų rėžiukų,
1 per pusę perpjautas ir plonais griežinėliais supjaustytas pankolis,
1 per pusę perpjautas ir žiedeliais supjaustytas mėlynasis svogūnas,
200 g fetos.

Užpilui: 1 mandarino sultys, 1 citrinos sultys, 4 šaukštai alyvuogių aliejaus, 1 šaukštelis cukraus, saujelė smulkintų petražolių.

1. Užpilo ingredientus išplakite šluotele, pagardinkite druska, įmaišykite petražoles.

2. Mandarinus nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Dubenėlyje sumaišykite cikorijas, rėžiukus, pankolius ir svogūnus. Mandarinus išdėliokite priešingose lėkštės pusėse, į vidurį dėkite cikorijų salotų ir apibarstykite trupinta feta. Pašlakstykite užpilu ir patiekite.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją