Jis jau ne kartą aprašytas užsienio ir Lietuvos virtuvės bei namų įrengimo temų blogerių. Viskas, ko jums reikės, tai prieskonių stiklainėlių ir superklijų.

Susidėkite turimus prieskonius į nedidelius stiklainėlius – tokių po 30-50 centų ar, daugiausiai, po eurą būna daugumoje prekybos centrų ar buities prekių parduotuvių (į šias, be abejo, tik po karantino).

Nusukite nuo prieskonių indelių dangtelius ir superklijais priklijuokite juos prie kurios nors jau pakabintos virtuvės lentynos ar spintelės apačios. Po paros, kai klijai bus tikrai išdžiuvę, suberkite į indelius prieskonius ir prisukite juos prie dangtelių.

Taip prieskoniai bus ir jums idealiame aukštyje, ir neužims vietos. Kaskart, kai norėsite jais pasinaudoti, tiesiog atsuksite indelį nuo spintelės. Genialu!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)