Ryanas Dolanas pasirodys pirmajame pusfinalyje gegužės 14-ąją. Jis atliks kūrinį "Only Love Survives". Tame pačiame pusfinalyje Andrius Pojavis gins Lietuvos garbę.
Ryanas Dolanas

Airijos atstovas jau dalyvavo dvejose repeticijose ir dalyvavo spaudos konferencijoje. Dainininkas džiaugiasi galėdamas tobulinti savo pasirodymą ir tikisi sužibėti jau kitą antradienį.

Spaudos konferencijos metu atlikėjas neišvengė klausimų apie nuotrauką socialiniame tinkle, treniruotes ir pilvo presą. Paklaustas, ar parodys jį bei kaip pavyko suformuoti raumenis sportuojant, Ryanas paaiškino, kad tą padarys tik tokiu atveju, jei laimės "Euroviziją".

"Puiku! Tai ir bus tavo pažadas parodyti pilvo presą", - spaudos konferencijos metu pareiškė Europos žurnalistai. Tuo metu Ryanas nebeturėjo kitos išeities kaip tik pritarti.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)