Ne tik stebės, bet ir kurs videoturinį. Kaip jam sekėsi, pamatykite „Kažkur Matytų“ Youtube kanale ir portale „Delfi“.

„Atsiprašau, bet nugalės Madrido „Real“. Antri liks „Panathinaikos“ su Mariumi Grigoniu. Tokia mano negailestinga prognozė,“ – sako D. Šeškus. „Favoritų ar išskirtinių simpatijų neturiu nei vienai komandai. Bet esu azartiškas, laukiu, kol atmosfera, fanai, jų dainos, priešprieša ir žaidimas „iš vienų rungtynių“ įtrauks mane. Man tai – kol kas didžiausias sporto renginys gyvenime. Nekantrauju patirti.“

Domantas Šeškus

Virginijaus Šeškaus sūnus krepšinio spektakliais mėgausis su kitais „Kažkur Matytų“ bendruomenės nariais Nedu Zimantu, Pauliumi Vaitiekūnu ir Hariu Zenkovu. Savaitgalį vyrai filmuos keturių dalių dokumentiką apie Eurolygą „Ketvertas ketverte: Kažkur Matyti Berlyne“.

Ketvertas ketverte: „Kažkur Matyti“ išvaro į Berlyną:

Šį sezoną RKL čempionate vidutiniškai po 20 taškų pelnęs gynėjas Eurolygos kovas stebėjo akylai.

„Aišku, palaikau „Žalgirį“, Šarūną Jasikevičių, Roką Giedraitį, Donatą Motiejūną. Pastarojo finalo ketverte trūks. Kaip ir, mano nuomone, individualiai stipriausio turnyro žaidėjo Mike Jameso. Smagu stebėti, kaip jis priverčia komandas keisti gynybos sistemas tik tam, kad jį sustabdytų,“ – aiškina Domantas.

Paklaustas, kokios atmosferos tikis, D. Šeškus nedaugžodžiavo. „Esu buvęs „Žalgirio“, Milano, Bolonijos arenose. Už Kauno palaikymą nieko geriau nemačiau. Bet į Berlyną atvyksta graikai, turkai. Tiek arenoje, tiek gatvėse gali visko nutikti. Tai irgi veža.“

Domantas Šeškus

Eurolygos finalo ketverto pusfinaliai – penktadienį nuo 19 val. ir 22 val. Lietuvos laiku. Sekmadienį nuo 18 val. vyks rungtynės dėl trečios vietos, finalas prasidės 21 val.

Visas rungtynes bus galima stebėti „Olybet sporto bare ir grilyje”, Vilniuje. Transliacijas stebėti padės, savo įžvalgomis dalinsis krepšinio ekspertai Tomas Purlys ir Justas Naulickas.