Reikės:

  • 1 vnt. pasifloros
  • 6 vnt. baškių
  • 40 g mango
  • 20 g aviečių
  • 15 g saulėgrąžų sėklų
  • 20 g medaus
  • 100 ml vynuogių sulčių
Virtuvės šefas Jevgenijus Volkovas

Papuošimui:

  • raudonųjų serbentų
  • kivių

Paruošimas:

Išskobkite pasiflorą, susmulkinkite uogas, vaisius ir kartu su likusiais ingredientais sudėkite į trintuvę. Trinkite iki vientisos masės.

Skanaus!

Virtuvės šefas Jevgenijus Volkovas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)