Taigi jūsų dėmesiui – gidas apie sekso turizmą.

Tailandas

Tie, kas domisi sekso turizmu, pirmiausia aplanko Tailandą. Tai – sekso turizmo šalis, rojus vienišiems arba šiaip nuotykių ištroškusiems žmonėms, kurių didžiausias rūpestis – įsitikinti, ar jų vienadienio nuotykio partneris yra tikrai tos lyties, kaip jie mano. Kaip praneša portalas „Chip-travel“, čia sekso paslaugų teikėjų skaičius siekia net 2–3 milijonus.

Tailande prostitucija, nors ir nelegali, tačiau nesmerkiama. Tokiomis paslaugomis naudojasi tiek turistai, tiek ir vietos gyventojai. Eilinės – ne elitinės – prostitutės klientų dažniausiai laukia ne gatvėse, o paplūdimiuose. Yra ir vadinamieji „raudonųjų žibintų“ kvartalai. O štai elitinės sekso paslaugų teikėjos ir teikėjai dirba viešbučių baruose. Tos prostitutės, kurios dirba gatvėse, yra pigiausios. Gatvėje dažniausiai stovi mažai darbo patirties turinčios jaunos sekso paslaugų teikėjos, kurios prieš pradėdamos darbą eina į šventyklą ir meldžiasi Budai, kad jų vakaras būtų pelningas.

Tailande prostituciją reklamuoja ant masažo salonų esančios iškabos, tokios kaip: „Laimingiausios moterys“, „Mielos moterys“, „Pačios gražiausios merginos“, „Panelių grožis“, „Moterų rojus“ ir pan. Atpažinti, kuris masažo salonas teikia ne masažo, o būtent intymias paslaugas, galima atpažinti pagal raktinį žodį „moterys“. Reklamoje viename ar kitame kontekste būtinai bus paminėtas šis žodis. Atvirai nebus jokio deklaravimo apie intymių paslaugų teikimą

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją