Paklausiau dukters, o kodėl tu eisi ten, jei nuolat skundiesi mokytojų darbu? Ji pasakė, jog jiems mažai moka. Turėčiau suprasti, kad tai šantažas, nes jei jiems mokės daugiau, jie dirbs geriau? Tačiau tokie argumentai manęs neįtikino. Skaičiau vienos keturiolikmetės straipsnį, kur ji rašo, kad pavargo nuo kontrolinių darbų ir atsiskaitymų dėl to eis protestuoti. Palaukit, ar ne mokytojai tokius dalykus nustato?

Taip pat skaičiau mokytojo straipsnį, kuris dirba 25 val. per savaitę, tada jam mokama už pasiruošimą, ir dar kažkokius darbus, kurių pats negali įvardinti. Gauna beveik 800 Eur į rankas. Aš suprantu, kad mokytojo darbas svarbus, bet svarbūs ir kitų specialybių darbuotojai, kurie dirba 40 val. per savaitę, ir neturi dviejų mėnesių atostogų.

Skaičiau ir apie mokyklas, kur atlyginimas padidėjo 150 Eur ir jos vis tiek streikuoja... Taigi, mieli mokytojai, pirmiau dirbti geriau pradėkit, po to reikalaukite, ir nevelkite mano vaikų į savo politinius žaidimus.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Atsidūrėte panašioje situacijoje? Norite išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt arba spauskite apačioje.