Kaip ir kasmet, prasidedant vasarai darbą pradeda sezoninės „Rimi“ parduotuvės – Palangoje durys atveriamos gegužės 23 d., Šventojoje – nuo gegužės 30 d., o Trakuose nuo birželio 1 d. ilgės parduotuvės darbo laikas, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Turtingiausias Lietuvos žmogus, „Avia Solutions Group“ valdybos pirmininkas Gediminas Žiemelis 2022 metais investavo į maždaug tūkstančio kvadratinių metrų apartamentus Dubajuje, elitinėje dirbtinėje saloje „Palm Jumeirah“, rodo nutekėję „Dubai Unlocked“ duomenys.

Po artimojo mirties žmonės paveldi ne tik mirusiojo kilnojamąjį ar nekilnojamąjį turtą, bet ir finansinius įsipareigojimus, įskaitant ir būsto paskolas. Ką reikėtų žinoti susidūrus su tokia situacija, pataria „Luminor“ banko Mažmeninės bankininkystės vadovas Edvinas Jurevičius.

Šį mėnesį nustojus taikyti pridėtinės vertės mokesčio (PVM) lengvatą šildymui, Lietuvos socialdemokratų partijos frakcija Seime siūlo pratęsti nulinio PVM tarifo taikymą šilumos energijai ir karštam vandeniui, pakeičiant Pridėtinės vertės mokesčio įstatymą.