Ukrainos Prezidentinės brigados 20 atskirojo specialiosios paskirties bataliono vadas, papulkininkas Pavlo Kurylenko, vado pavaduotojas, majoras Volodymyras Končycas, ugnies paramos būrio vadas, jaunesnysis leitenantas Oleksijus Kocaras ir štabo viršininkas, majoras Dmytro Šavurskis per kelių dienų vizitą Lietuvoje apsilankė Seime, turėjo galimybę pabendrauti su mūsų šalies kariais, taip pat su Delfi pasidalijo savo įžvalgomis apie dabartinę padėtį fronte, galimus tolesnius Maskvos veiksmus ir patarė, ką turėtų daryti Lietuva.

Anot Ukrainos gynėjų, padėtis fronte išlieka sudėtinga dėl nuolat jaučiamo sviedinių stygiaus. Tačiau neįvyko ir tai, ko po Avdijivkos užėmimo tikėjosi Maskva – surengti tolesnio greito puolimo nepavyko, o ukrainiečiai toliau ginasi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)