Pasak jo, visi objektai, kurie yra susiję su Rusijos karine agresija, su struktūromis, kurios dalyvauja šioje agresijoje, yra pažeidžiami.

„Šiandien agresoriaus valstybės sostinė yra neapsaugota, kol jų pačių pajėgos ir priemonės, ypač oro gynyba ir elektroninis karas, yra išsklaidytos laikinai okupuotose Ukrainos teritorijose. Tiesą sakant, Putino režimas paliko Maskvą neapsaugotą. Ir jie dar nekariauja su NATO. Ką galime pasakyti apie ambicingesnius dalykus“, – pabrėžė A. Jusovas.

Pasak jo, tokie dalykai daro didelę įtaką net zombizuotiems Rusijos gyventojams ir dar labiau Rusijos elitui, kuris yra mažesnis už zombius, tačiau „jų rankos taip pat yra suteptos krauju“. „Ir tai tęsis tol, kol jie paliks Ukrainos žemę, kol karo nusikaltėliai sumokės už savo nusikaltimus“, - pabrėžė A. Jusovas.

Sykiu jis pabrėžė, kad Ukraina oficialiai nekomentuoja įvykių Maskvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją