Rusijos gynybos ministerijos duomenimis, bombonešiui Su-34 sprogo ratas ir jis apsivertė. Patirti nuostoliai skaičiuojami. Pirminiais duomenimis, žmonės nenukentėjo, sugriovimų žemėje nepadaryta. Šis incidentas įvyko Buturlinovkos aerodrome. Tai pirmas įvykis su šiuo naujausiu orlaiviu per Rusijos ginkluotųjų pajėgų istoriją.

Tuo tarpu mokomasis naikintuvas MiG-29 sudužo prie Astrachanės, atsisakius technikai. Rusijos ginkluotųjų pajėgų vyriausiojo vado sprendimu, skrydžiai šio tipo lėktuvais laikinai yra sustabdyti. Kad nustatytų avarijos priežastis ir aplinkybes, į katastrofos vietą išvyko Rusijos ginkluotųjų pajėgų komisija.

„Pirminiais duomenimis, avarijos priežastimi tapo techniniai sutrikimai“, - sakė atstovai iš Rusijos gynybos ministerijos. Pilotams pavyko katapultuotis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (355)