„Tai reiškia, kad neleisime šiems teroristams ilsėtis, kol jie nepaliks mūsų šalies teritorijos. Mes niekieno neklausime, kaip panaudoti mūsų šalies teritorijoje pagamintus ginklus, kad sunaikintume agresorių ten, kur, mūsų nuomone, tai būtina – ar tai būtų Maskva, ar Sankt Peterburgas, ar kurios nors kitos apgyvendintos vietovės. Mes neprašysime niekieno leidimo, mūsų reikalas yra veikti taip, kaip manome esant reikalinga. Nes mums reikia pergalės. Ir būtų neteisinga manyti, kad viskas vyks tik mūsų žemėje“, – sakė O. Danilovas.

Paklaustas, kodėl dronų atakoms pasirinktas Maskvos verslo centras, kuriame įsikūrusios trys Rusijos ministerijos, O. Danilovas sakė, kad tai yra tam tikras simbolizmas.

„Žinote, tai taip pat yra simbolių karas. Buvo kreiseris „Maskva“, dabar tai yra „Moscow City“. Viskas, kas susiję su Maskva, su miestu, iš kurio visi tie niekšai priima sprendimus žudyti mūsų piliečius, turėtų nustoti egzistuoti“, – sakė jis.

Anksčiau buvo pranešta, kad rugpjūčio 1 dieną, anksti ryte, Rusijos sostinę atakavo keli bepiločiai lėktuvai, vienas iš jų pataikė į verslo centro „Moscow City“ pastatą.

Šeštadienį, liepos 30 dieną, Maskvoje aidėjo sprogimai. Per dronų ataką buvo apgadintas „IQ-Quarter“ komplekso pastatas „Moscow City“ verslo centre.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)