Ž. Pinskuvienė tikino, jog G. Nausėdos „nėra galimybių neremti“.

„Regionų partija tikrai rėmė G. Nausėdą, tikrai dirbome visi, tiek, kiek galėjome. Nuo parašų rinkimų ir iki šios dienos. Lietuvos Respublikos prezidento G. Nausėdos ir Regionų partijos programos yra praktiškai identiškos. Nėra galimybių neremti“, – kalbėjo Ž. Pinskuvienė.

Paklausta, kokios naudos ji iš šios paramos tikisi, Širvintų rajono merė kalbėjo, kad žvelgia į ateitį ir mato jos atstovaujamos partijos darbą valdančiojoje daugumoje.

„Naudos mes tikrai tikimės. Labai tikimės, kad labai sėkmingi bus Lietuvos Regionų partijai ir Seimo rinkimai spalio mėnesį. Mes tikrai esame pasiruošę dalyvauti valdančiojoje koalicijoje. Tikrai pasiruošę užimti tam tikras pozicijas.

Linas Kontrimas, Živilė Pinskuvienė

O turint prezidentą, kuriam rūpi žmonės, turint tokias partijas, ar Lietuvos socialdemokratų partiją (LSDP), ar Lietuvos regionų partiją, tai tikrai galima padaryti daug gerų darbų.

Šiuo metu tai prezidentui (padaryti, aut. p.) buvo sudėtinga. Nes prezidentas ir konservatorių partija buvo visiškai dvi skirtingos pusės“, – sekmadienio vakarą sakė Ž. Pinskuvienė.

Ji teigė, jog sekmadienio vakarą keliaus į G. Nausėdos štabą jo pasveikinti.

„Net neabejoju, kad laimės G. Nausėda. Šiek tiek man buvo liūdna asmeniškai, kad to nepavyko padaryti iš pirmojo turo. Bet šiandien bus viskas gerai“, – kalbėjo Ž. Pinskuvienė.

Politikė, kalbėdama apie ateitį, vardijo įvairiausius rinkimus, tarp jų – ir kitus prezidento.

„Yra laipteliai. Nesu sena, energijos dar turiu, ambicijų turiu, vaikai užauginti, šeimos, vyro palaikymą turiu daryti politiką. Nes politikas dirba 24 valandas per parą, noro turiu. Turiu ir vieną minusą, bet aš pasitaisysiu, jeigu galima jį pasiliksiu sau. Jis šiek tiek mane nervina, bet viskas yra įmanoma“, – kalbėjo Ž. Pinskuvienė.

Tačiau nuo konkretaus atsakymo į klausimą, Ž. Pinskuvienė išsisuko, teigdama, jog klausimas pernelyg ankstyvas, pirmiausia – rinkimai į Europos Parlamentą (EP) birželio 9 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)