Antradienį internete buvo įdėtas vaizdo įrašas, kuriame G. Nausėda kalbasi su prie jo priėjusiu berniuku, vaikas prašo šalies vadovo perduoti sveikinimą.

„Sveikas drauge, koks vardas? A, Mellstroy. Na, tai sveikinu. Su kuo? Su gimtadieniu ar su Kovo 11-ąja?“ – vaizdo įraše klausia berniuko prezidentas. Vaikas jam atsako, kad su Kovo 11-ąja.

„Su Kovo 11-ąja sveikinu tave“, – sako G. Nausėda.

Kovo pradžioje baltarusių vlogeris Mellstroy paskelbė sumokėsiantis 2 mln. dolerių žmogui, kuris nufilmuos bet kurios šalies prezidentą, perduodantį jam linkėjimų.

„Noriu pasiūlyti minimum 2 mln. dolerių už bet kurios šalies prezidentą. Jei bet kurios šalies prezidentas, bet kurios, po...i, svarbu, prezidentas, perduos man linkėjimus, tai, bl... minimum 2 mln. dolerių“, – taip konkursą paskelbė daugybę sekėjų turintis vlogeris.

Mellstroy: nesakiau, kad nemokėsiu


Tačiau po to, kai berniukui iš Lietuvos tai pavyko padaryti, Mellstroy pareiškė, kad 2 mln. dolerių nemokės.

„Aš tikėjausi ne to. Tai, aišku, mano problema, kad aš normaliai nepaaiškinau taisyklių. Ar galiu išsiųsti 100-150 tūkst. dolerių? Už 2 žalios spalvos liamus aš tikėjausi kokybiškesnio sveikinimo“, – pareiškė jis.

Po to, kai buvo išplatinta ši žinia, vlogeris dar kartą kreipėsi į sekėjus ir su neslepiamu susierzinimu šnekėjo apie pranešimus, kad jis atsisako sumokėti pažadėtą sumą.

„Aš sakau, kad aš neatsisakau mokėti. Aš tiesiog sėdžiu ir galvoju. Yra toks variantas dabar – sužinoti, kas tas mažius, susisiekti su jo tėvais, kad aš atvažiuočiau arba jie atvažiuotų pas mane, ir aš jiems perduočiau“, – nevengdamas riebių keiksmažodžių, kalbėjo jis.

Prezidentą užkalbino aikštėje


Atsakydama į Delfi klausimus, prezidentūra antradienį pabrėžė, kad prezidentas viešų renginių metu visada neformaliai bendrauja su į jį besikreipiančiais žmonėmis, dažnai tai būna jaunosios kartos atstovai.

Gitanas Nausėda

„Nepaisant to, kad vakar Nepriklausomybės aikštėje į prezidentą kreipęsis vaikas nuslėpė kokiu tikslu prašo perduoti linkėjimų savo „draugui“, prezidentas ir toliau dalinsis asmenukėmis su to prašančiais vaikais ir suaugusiais“, – teigiama šalies vadovo atstovų atsakymuose.

Anot jų, pasinaudodamas proga prezidentas kviečia jaunus žmones atskirti gėrį nuo blogio socialiniuose tinkluose, o tėvus – kalbėtis su vaikais apie žalingo socialinių tinklų turinio pavojus, mokyti juos sąmoningumo.

Sumušė moterį


Po Mellstroy pseudonimu slepiasi baltarusis Andrejus Burimas, praeityje pagarsėjęs ne pačiais gražiausiais dalykais.

Vaizdo įraše matyti, kad jiedu su mergina dėl kažko susiginčijo, tuomet vyras paleido į darbą rankas. Už tai baltarusis buvo nuteistas.

2017 metas Baltarusijoje prieš Mellstroy pradėta byla dėl pornografijos – jo transliacijoje buvo matyti išrengtos nepilnametės, tačiau ši byla teismo nepasiekė. Rusijos žiniasklaida vasarį rašė, kad šiuo metu Mellstroy gyvena Dubajuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)