„Pagal dabartinę situaciją, tikrai labiausiai tikėtina yra socdemų dominuojama Vyriausybė – dabar panašiausia – su „valstiečiais-žaliaisiais“ ir dar kuo nors. Ir tas „dar kuo nors“ yra gana įdomu, nes kol kas nematau prielaidų, kur būtų ir „valstiečiai“, ir S. Skvernelio partija.

Čia galėtų būti labai įdomi, pavyzdžiui, Liberalų sąjūdžio pozicija, kur jie vienu metu buvo nusiteikę signalizuoti, kad mes gal ir su vienais, ir su kitais galėtumėm eiti – ir su socdemais, ir su konservatoriais.

Tai šitoje vietoje, man atrodo, yra didžiausia intriga, nes vėl gali būti, kad dviejų partijų koalicijai neužteks. O kas bus ta trečioji, kol kas mano statymai tiek vienoje, tiek kitoje pusėje būtų ant Liberalų sąjūdžio“, – trečiadienį, nuotoliu dalyvaudamas laidoje „Delfi diena“, komentavo I. Kalpokas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)