Dėkojame tiems, kurie tai skaitydami suprato ir nusišypsojo, o galbūt padėjome Jums apgauti ir draugus ar artimuosius. Dėl to supykusius raginame nusišypsoti – tokia diena tik kartą per metus!

DELFI balandžio 1-osios pokštai:

Turime nuvilti, tačiau Vilniaus universitetas iš tiesų neatsisako minties būsimus studentus atsirinkti pagal jų egzaminų rezultatus. Į kandidatų konkursinį balą šiemet tikrai bus atsižvelgta. Penktadienio rytą paskelbtas interviu su rektoriumi prof. Arūnu Žukausku – Vilniaus universiteto atstovų pokštas.

Tačiau galime pasidžiaugti, kad melaginga ir žinia apie apmokestinamus svetimžodžius. Vartoti ir toliau galėsime tokius, kokius norime, žodžius.

Melas ir tai, kad neseniai pieno supirkimo kainas sureguliavęs Seimas jau rengiasi naujiems reveransams nostalgiją sovietmečiui jaučiantiems gyventojams. Iš tiesų jų planuose visų kainų reguliavimo taip, kad jos būtų mažesnės nei Lenkijoje, kur lietuviai pastaruoju metu pamėgo palikti savo pinigus, nėra.

Pokštas buvo ir netikėta naujiena apie Lietuvos rinktinės gautą pasiūlymą žaisti su „Golden State Warriors“. Lietuvos rinktinė liepos 22 dieną su NBA komanda Kaune arba Panevėžyje nesusitiks ir toliau ieško sau varžovų paskutinėms kontrolinėms rungtynėms prieš Rio de Žaneiro olimpiadą. Šias rungtynes rengti suplanuota rugpjūčio 2 dieną San Paule.

Pokštas buvo ir žinia, kad keliuose Lietuvos ežeruose jau šią vasarą gali būti prileista piranijų. Jas, buvo skelbta, esą nutarta pasitelkti siekiant išnaikinti ežeruose masiškai plintančią invazinę rūšį - grundalus.

Tikimės, kad Balandžio 1-osios žinutės nesukėlė Jums jokių nepatogumų ir nesugadino nuotaikos. Dėkojame, kad aktyviai skaitėte ir diskutavote šiomis temomis komentaruose.