Svarbu paminėti, kad šis Utenos apylinkės teismo sprendimas dar neįsiteisėjęs ir jau yra apskųstas aukštesnės instancijos teismui, kur bus patikrinta, ar išties Molėtų rūmų teisėjo Liudviko Myško konstatuoti faktai neprasilenkia su realybe.

Advokatas Albertas Kučinskas teisėsaugos taikiklyje atsidūrė 2008-aisiais. Jis sulaikytas, jam įteiktas ilgas įtarimų sąrašas: dėl įvairių korupcinių nusikaltimų, taip pat sukčiavimo, smurto ir net žmonių išnaudojimo.

Visgi dėl nemažos dalies šių veikų jis išteisintas, po dešimtmetį trukusio proceso galiausiai kaltu pripažintas dėl prekybos poveikiu, kurstymo piktnaudžiauti, apgaulingo apskaitos tvarkymo, poveikio liudininkams bei dokumentų klastojimo. Dėl papirkimo ir dalies kitų nusikaltimų jam pavyko išsisukti, nes suėjo senaties terminas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)