Balandžio 27 d., apie 12 val., Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės patrulių ekipažas iš budėtojų gavo nurodymą vykti į čigonų taborą, Rodūnios kel. g., Vilniuje ‒ čia buvo reikalingas kinologas su tarnybiniu šunimi narkotinių psichotropinių medžiagų paieškai.

Įvykio vietoje dirbęs Mobilios kuopos ekipažas nurodė vietą, kurioje galimai paslėpti narkotikai. Tarnybinis šuo Drago (Apha Plieninė iltis), apieškojęs nurodytą vietą, pasyviu ženklinimu pažymėjo tarp šiukšlių gulintį medžiagos gabalą. Apžiūrėjus šią vietą, rastas maišelis su folijos lankstinukais ‒ viso 152 folijos lankstinukai su galimai narkotine psichotropine medžiaga.

Pažymėtina, kad tarnybinis šuo Drago tik praėjusią savaitę sėkmingai išlaikė egzaminus ir įgijo teisę ieškoti narkotinių medžiagų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)