Kaip praneša lrytas.lt, nelaimė įvyko 4.44 val., ties Netičkampio kaimu – nuo kelio į laukus nulėkė automobilis „Audi TT“. Per avariją žuvo 25 metų K. Gurevičius, dar vienas jaunuolis sunkiai sužalotas ir dėl kūno sumušimų bei raktikaulio lūžio paguldytas į Marijampolės ligoninę.

Kaip rašo lrytas.lt, K. Gurevičius su draugu paryčiui važiavo iš Marijampolės Liudvinavo miestelio link. Kas atsitiko netoli Netičkampio, jog lygiame kelio ruože „Audi TT“ nulėkė nuo asfalto, vertėsi ir nuslydo į laukus, kol kas nežinoma.

Manoma, jog avarija įvyko dėl per didelio greičio, be to, spėjama, kad nei vairuotojas nebuvo prisisegę saugos diržų – jie abu rasti iškritę iš automobilio.

Nelaimės sukrėsta G. Gurevičiūtė DELFI rašė: "Jis vertas daugiau nei nekrologo išrašo, jis buvo asmenybė, ne tik mano brolis. Tegu žmnonės žino, kad jis buvo sėkmingas verslininkas, modelis, sportininkas, jis ne tik buvusio Seimo nario ex-draugės brolis. Noriu kad jė visi prisimintų tokį, koks jis buvo iš tiesų - gražų, protingą, mylintį gyvenimą. Ir gyvenimas jį mylėjo..."