Reikės:

22 proc. saldaus pieno sūrio

majonezo

4 skiltelių česnakų

patinkančių žolelių prieskonių (džiovintų čiobrelių, raudonėlių, bazilikų ar pan.)

druskos, pipirų pagal skonį

Gaminimas:

Sūrį iš abiejų pusių ištepkite majonezu ir apibarstykite prieskoniais bei druska, pridėkite ir smulkintas česnakų skilteles. Suvyniokite į foliją ir įdėkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Kepkite apie 30 min.
Ištrauktą iš orkaitės sūrį palaikykite kelias minutes, kad sutvirtėtų jį pasidengusi traški plutelė.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)