2 porcijoms reikės:

maždaug stiklinės virtų ryžių (puikiai tinka vakarykščiai)
1–2 v. š. sviesto
3–4 kiaušinių
šviežiai maltų pipirų ir druskos

Gaminimas:

Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Tuomet supilkite ryžius. Svarbu, kad sviestas padengtų visus ryžius. Kepti reiktų ant mažos ugnies, kol ryžiai apkeps.

Kiaušinius suplakite ir supilkite ant iškepusių ryžių. Kepkite dar kelias minutes, kol kiaušiniai bus visiškai iškepę.

Patiekalą pagardinkite žiupsneliu druskos ir juodaisiais pipirais. Galima paskrudinti kelias riekeles šoninės ir patiekti jas šalia.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)