Šis naujas „Delfi TV“ projektas filmuojamas „Delfi TV virtuvėje“ ir kaskart žiūrovams pristatys net 10 naujų receptų, kuriuos pamėgs tiek jau įgudę virtuvės šefai, tiek ir tie, kurie dar tik pradeda gaminti ir atrasti sau idealiausiai tinkantį skonį.

Kaip pasakojo „Delfi“ konferencijų ir renginių skyriaus vadovė Sandra Meškauskaitė–Stepšienė, turinys apie maistą ir naujų receptų pristatymas visuomet sulaukia daugybės skaitytojų dėmesio ir žiūrovų susidomėjimo. Pastebima, kad per pandemiją gaminti pradėjo dar daugiau žmonių, todėl tapo populiaru rinktis naujus receptus ir eksperimentuoti virtuvėje.

„Kuo toliau, tuo labiau žmonės nori gaminti, tačiau ne visi moka arba tiesiog nori išmokti kažko naujo. Norime, kad žiūrovams būtų patogu rasti daug vertingų patarimų gaminant bei naujus receptus vienoje vietoje.

Sandra Meškauskaitė

Ši laida neturi vedėjo ir visas dėmesys bus skiriamas gaminamam patiekalui, o jų kiekvienoje laidoje bus net dešimt. Viskas trumpai, konkrečiai, aiškiai ir profesionaliai nufilmuota. „Receptų receptai“ leis išsirinkti savo receptų receptus ir galbūt atrasti naują savo firminį patiekalą, jei virtuvėje jau sukatės“, – sako „Delfi“ konferencijų ir renginių skyriaus vadovė Sandra Meškauskaitė–Stepšienė.

Šią laidą kartu su „Delfi TV“ kuria ir duonos, užkandžių bei šaldytų gaminių įmonė „Mantinga“. Kaip sakė įmonės rinkodaros vadovė Jūratė Survilienė, bendru tikslu tapo noras įrodyti, kad virtuvės šefu savo virtuvėje gali tapti kiekvienas.

„Norėjome įrodyti, kad gaminti su „Mantinga“ gali kiekvienas, o „Delfi TV“ yra tas partneris, su kuriuo ši mintis bus nesunkiai perteikta ir žiūrovams. Mes naudojamės taisykle „Nemąstyk iki lubų, mąstyk iki dangaus“. Todėl gavę šį pasiūlymą nesvarstėme, ar dalyvauti, o svarstėme, kaip projektą padaryti dar įdomesniu ir naudingesniu žiūrovams.

Didelė dalis mūsų gaminių yra itin skanūs ir be papildomo pirkėjo indėlio, tiesiog pašovus juos į orkaitę. Tačiau pridėjus dar lašelį pastangų galite gauti tikrus šedevrus, kuriais galima pakerėti ir namiškius, ir svečius. Kaip pavyzdį galiu pateikti kruasanus. Iš jų galima sukurti ir sumuštinukus, ir desertus, ir netgi pikantiškus užkandžius. Norime įkvėpti išeiti už sau įprastų kasdienių patiekalų gaminimo ribų be didelių pastangų. Mąstykime iki dangaus kartu“, – sakė J. Survilienė.

Kaip laidos „Receptų receptas“ išskirtinumą J. Survilienė paminėjo ir erdvę, kurioje yra filmuojama. „Delfi TV virtuvė“ nėra uždara nuo žmonių erdvė. Filmavimai ir pats gaminimo procesas bus matomas ir užsukusiems į „TV Coffee House“. „TV Coffee House“ tai nauja erdvė, kurioje įsikūrusi kavinė „Caffeine“ ir „Delfi TV virtuvė“. Vasaros pradžioje darbą pradėjo kavinė, o prieš kelias savaites buvo oficialiai atidaryta ir „Delfi TV virtuvė“, kur ir vyko pirmasis laidos pristatymo renginys kviestiniams svečiams.

„Delfi TV virtuvė“ veikia verslo centre „Vertas“, esančiame Gynėjų g. 16, Vilniuje. Norintieji šioje erdvėje filmuoti savo maisto šedevrus, daryti pristatymus ar kitus renginius, jau dabar gali rašyti el. paštu rinkodara@delfi.lt.

Rugsėjo 11 d. „Delfi TV” eteryje startavo naujas sezonas, kuriame laidą „Receptų receptas“ galite stebėti kiekvieną šeštadienį 9.30 val. „Delfi TV” – nemokamas televizijos kanalas pasiekiamas visiems Lietuvos gyventojams. Nerandi? Kreipkis į savo televizijos tiekėją arba įjunk kanalų skenavimą savo televizoriuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją