„Pagal šį receptą lengva pagaminti gardų limonadą, todėl drąsiai eksperimentuokite su skirtingais sirupais ir vaisiais, kad sukurtumėte savo unikalius skonio derinius. Jei norite saldesnio gėrimo, įpilkite daugiau sirupo, o jei norite subtilaus skonio, naudokite mažiau“, – pataria šiaulietė.

Fausta pastebi, kad naminis limonadas yra kur kas sveikesnis nei pirktiniai saldūs ir gazuoti gėrimai. Be to, vertina Saldytė, gamindami limonadą namuose prisidėsite prie tvarumo ir mažesnnio platsiko pakuočių naudojimo.

„Todėl kitą kartą, kai trokštate gaivaus ir atgaivinančio gėrimo, pabandykite pasigaminti naminį limonadą – jūsų skonio receptoriai (ir aplinka) bus dėkingi!“ – ragina ir dalijasi receptu.

Naminis limonadas

Ingredientai:

· 1 litras šalto gazuoto vandens
· 150 mililitrų vandens
· 50 mililitrų sirupo pagal jūsų skonį (pvz., arbūzų, vyšnių, braškių)
· Ledukai
· Uogos (neprivaloma)

Gaminimo procesas:

1. Į ąsotį įpilkite 1 litrą šalto gazuoto vandens ir 150 mililitrų geriamojo vandens.

2. Įpilkite norimo skonio sirupą ir gerai išmaišykite.

3. Pridėkite ledukų ir uogų pagal savo skonį.

4. Įpilkite į stiklines ir mėgaukitės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją