Didelei kompanijai

Gaminimas 20 min.

Kepimas 20 min.

Reikės:

- 2 šaukštelių „garam masala“ prieskonių

- ½ šaukštelio aitriosios paprikos miltelių

- ½ šaukštelio kumino

- 4 vid. dydžio bulvių

- 1 nedidelio žiedinio kopūsto

- Nedidelio ryšelio svogūnų laiškų

- 80 g miltų

- 3 šaukštelio česnako granulių

- Druskos, pipirų 1 kiaušinio

- Aliejaus (kepti)

Jogurtiniam padažui su kariu:

- 300 ml graikiško jogurto

- 1 šaukštelio kario prieskonių

- 1 žaliosios citrinos sulčių

- Žiupsnelio druskos

- Ryšelio mėtų

- Ryšelio peletrūnų

Gaminimas:

1. Sausoje keptuvėje 1–2 min. pakaitinkite „garam masalą“, papriką ir kuminą.

2. Bulves sutarkuokite bulvine tarka. Taip pat sutarkuokite žiedinį kopūstą. Svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite. Viską sumaišykite. Suberkite miltus, prieskonius, įmuškite kiaušinį ir sumaišykite. Pagardinkite druska ir pipirais.

3. Šaukštu dėkite masę į keptuvę su 1–2 šaukštais aliejaus, kepkite iš abiejų pusių.

4. Patiekite su jogurtiniu padažu.

5. Padažui pakepinkite prieskonius sausoje keptuvėje ir sumaišykite visus ingredientus

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)