Bulviniai blynai – riebaluose kepti blynai, kurių pagrindinis ingredientas yra bulvės. Dažniausiai gaminami iš tarkuotų arba trintų bulvių, bet taip pat kartais naudojama ir bulvių košė. Labiausiai paplitę Vidurio ir Rytų Europoje, žydų virtuvėje. Tradicinis Chanukos šventės patiekalas. Dažniausiai patiekiama su grietine, obuolių padažu arba džemu.
Laidoje matysite šiuos receptus: -Aštrūs agurkai -Avižinė košė su vaisiais -Bulviniai blynai -„Coleslaw“ salotos -Saldžių bulvių lazdelės su...
Jei po šv. Kūčių vakarienės ir vėl tradiciškai liko gausybė nesuvalgyto maisto, o ūpo skanauti tuos pačius patiekalus kitą dieną visiškai...
Vienas žymiausių Lietuvos dainininkų Linas Adomaitis šiemet mini 25-erius metus scenoje, todėl kviečiame susipažinti su 25 įdomiais faktais apie...
Iš Žitomiro srities kilusi Inna Vyčinienė 15 metų gyvena Lietuvoje ir jau yra įpratusi čia sutikti didžiąsias metų šventes. Tiesa, per jas dažnai...
Kai sunku apsispręsti, ko labiau norisi: kugelio ar bulvinių blynų. Kodėl gi nepasigaminus jų abiejų. Ir tai tikrai neužtruks daug laiko, nes Alfas...