Reikės:
- 600 g maltos baltos žuvies
- 3 v. š. smulkintų krapų
- 1 v. š. dižono garstyčių
- 1 v. š. kaparėlių
- 400 g (skardinė) sviestinių pupelių
- druskos
- maltų juodųjų pipirų
- 1 puodelio panko džiūvėsėlių
- alyvuogių aliejaus kepimui
Patiekimui: daigų, citrinos skiltelių, salotų lapų
Gaminimas:
- Į elektrinį trintuvą sudedame smulkintą žuvį, nuplautas ir nusausintas pupeles, krapus, kaparėlius, druską su pipirais ir viską susmulkiname.
- Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus.
- Formuojame kotletus, pavoliojame panko džiūvėsėliuose ir dedame į keptuvę. Kepame iš abiejų pusių po 3–4 minutes.
- Iškepusius kotletus dedame ant popierinių rankšluosčių sugerti riebalų pertekliui.
- Patiekiame su žalumynais, salotomis, citrina arba daigais.
Skanaus!