aA
Pirmadienio pavakarę į vieną Vilniaus Antakalnio mikrorajone įsikūrusią kebabinę įžengusi prezidentė Dalia Grybauskaitė maloniai nustebino čia dirbantį personalą.
Dalia Grybauskaitė įsiamžino su kebabinės personalu
© Facebook

Kebabinės „Wraperia Suppa Kebs“ atstovas Karolis Jarušuševičius pasakojo pats tuo metu vietoje nebuvęs, tačiau vėliau peržiūrėjęs vaizdo kameromis užfiksuotą įrašą.

„Tai tikrai buvo labai netikėta. Žinau, kad ji nuolat būna kur nors aplinkui, o šį kartą, matyt, užsuko tiesiog norėdama paragauti, ką mes siūlome. Visi klausia, ar ji užsisakė kebabą su auksu, tačiau prezidentė pirko kaip paprastas žmogus – lavašą su jautiena“, – atskleidė jis.

DELFI Maistas jau anksčiau yra rašęs, kad šioje kebabinėje siūlomas išskirtinis patiekalas – kebabas iš krokodilienos, trumų padažo ir valgomo aukso, kuris kainuoja 29 Eur.

K. Jarušuševičius taip pat atskleidė, kad prezidentė pateikė daug klausimų personalui ir galiausiai pati priėmė sprendimą, ką užsisakyti.

„Žinoma, darbuotojai buvo susijaudinę, bet nesutriko, atsakė į visus klausimus, o vėliau išdrįso paprašyti kartu nusifotografuoti. Juk ne kiekvieną dieną ir ne kiekvienoje darbovietėje apsilanko šalies prezidentė“, – pasakojo kebabinės atstovas.

Patiekalą, kuris atsiėjo 4,80 Eur, D. Grybauskaitė užsisakė išsineštinai. „Kiek žinau, užsukusi į kitas įstaigas ji dažnai pavaišina ir lydintį personalą, o šį kartą tikriausiai važiavo namo ilsėtis, nes užsisakė tik sau“, – spėjo K. Jarušuševičius.

Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Robertas Daskevičius pristatė maisto ir fotografijos idėjų knygą „52 kartai“

Fotografas ir tinklaraštininkas, maisto projekto „ 52 kartai “ autorius Robertas Daskevičius...

Burnoje tirpstantys Beatos Nicholson pyragėliai su kopūstais: ilgai vargti nereiks (32)

Naminiams pyragėliams puikiai tiks sluoksniuota tešla , kurios nesunku įsigyti kiekvienoje...

Viename geriausių Lietuvos restoranų – naujovės (5)

Vienas geriausių Lietuvos restoranų „Stebuklai“ (2016 metais jis buvo pripažintas nr.1...

Vakarienę visai savaitei pasiruoškite iš anksto: greitas Beatos Nicholson troškintos jautienos receptas (31)

„Paprastai ištroškinu didelį puodą mėsos, kuris paskui stovi šaldytuve ir tą savaitę iš jos...

Norite pavalgyti ten, kur tai daro Lietuvos elitas? Teks pakloti tik 75 eurus (93)

Šių metų gruodžio 6 dieną „Relais & Châteaux Stikliai Hotel“ restoranų šefas...

Top naujienos

Išparduotuvė sostinės širdyje vilioja net žinomas moteris, tačiau stilistės verdiktas negailestingas

Pastaraisiais metais miesto pakraščiuose viena po kitos duris atveria įspūdingų gabaritų...

Rajono mokykloje dirbanti mokytoja atvira: ne vienas mokinys savo vietą mato užsienio braškių lysvėje (20)

1000 – tokių skaičių mokinių dar pamena mokykloje mačiusi Lazdijų Motiejaus Gustaičio...

Ultimatumas Lietuvai: nesusipratimų virtinė ir keistos pasekmės sugriovė seną mitą (284)

Šimtmečius gyveno kaip vyras su žmona. Buvo visko – ir barnių, ir susitaikymų. Tačiau staiga...

Karolinos Liukaitytės vyras susidūrė su rimtais nemalonumais: verslininkas nuteistas dėl milijoninės aferos (44)

Antradienį Generalinė prokuratūra paviešino informaciją apie laisvės atėmimo bausmę, kuri...

Snygis baigėsi, vairuotojų problemos ne – automobiliu geriau niekur nevažiuoti (133)

Vilniaus vairuotojams prieššventinė savaitė, panašu, taps rimtu išbandymu nervams. Antradienį...

Didžiausio Ukrainos uosto darbuotojai po Rusijos agresijos: taip blogai nebuvo dešimtmečiais (18)

Mariupoliui , pagrindiniam Ukrainos prekybiniam uostui, atėjo sunkūs laikai, rašo BBC. Išties...

Seimo narys Robertas Šarknickas – Santaros klinikose (65)

Seimo narys Robertas Šarknickas pirmadienio vakarą atsidūrė Vilniaus universitetinės...

Iš visos Lietuvos atvažiuoja apžiūrėti vilkaviškiečių šeimos papuošto namo: antro tokio tikrai nėra (76)

Galima pamanyti, kad šiuose namuose įsikūręs pats Kalėdų senelis. DELFI redakciją pasiekė...

Ekspertė apie kalėdinę antį: kepant svarbiausia ne receptas anties su figomis receptas (2)

Neabejotina Kalėdų stalo puošmena – kepta antis . Vis daugiau lietuvių nebeįsivaizduoja...