„Artėjant šv. Kūčioms vis dažniau pagalvoju, kokią silkę ant šventinio stalo reikės padėti. Norisi pagaminti kažką naujo ir nesudėtingo, kad būtų skanu ir visiems patiktų. Jau esu išbandžiusi kelis receptus ir būtinai su Jumis pasidalinsiu!

Silkė ir burokėlis yra geriausi draugai nuo senų laikų. Jiems į kompaniją pasiūlius dar kelis ingredientus ir gardų padažą – pavyks skaniausia šventinė mišrainė.

Kristina Naturjevienė

Siūlau paragauti šios skanios ir labai greitai pagaminamos burokėlių ir silkės mišrainės“, – rekomenduoja Kristina ir dalijasi savo mėgstamos mišrainės receptu.

Burokėlių ir silkės mišrainė

Ingredientai: 300 g virtų burokėlių, 100 g mėlynojo svogūno, 180 g obuolio, 200 g silkės aliejuje, saujos krapų (naudojau šaldytus), 50 g graikinių riešutų.
Padažui: 0,5 citrinos sulčių, 1 a. š. medaus, 1 a. š. garstyčių, 50 ml aliejaus.

Gaminimo eigą galite pamatyti vaizdo įraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)