Mišrainė – šaltasis patiekalas, ruošiamas maišant įvairias susmulkintas daržoves su kitais maisto produktais ir užpilamas padažu.
Jei senosios mišrainės nusibodo, išbandykite jautienos liežuvio ir marinuotų pievagrybių mišrainę . Gurmanams tikrai ji patiks. Jautienos liežuvio...
Burokėlių mišrainė su pomidorais ir feta – patiks, jei ieškote gaivių salotų recepto. Tai puikus receptas lengviems pusryčiams ar vakarieni....
Nedideliam savo verslui vadovaujanti Monika Mingailienė (33 m.) iš Šilalės rajono socialinio tinklo puslapyje „Marinavimas ir konservavimas“...
Jei norite žiemai pasiruošti gėrybių, labai rekomenduojame burokėlių mišrainė žiemai su paprikomis. Visiškai kitoks skonis nei mums įprastų...
Kažkada, kai buvau vaikas ir paauglys, buvo toks žurnalas „Tarybinė moteris“ – tais laikais buvo vartojamas žodis „tarybinė“, ne „...