• 2 kiaušinių
  • 2 šaukštų garstyčių ir medaus padažo
  • Ryšelio petražolių
  • Ryšelio laiškinių česnakų
  • juodųjų pipirų „Tellicherry“
  • akmens druskos
  • 1 dėžutės pomidorų rinkinio
  • 200 g krabų lazdelių
  • 1 citrinos žievelės
  • 4–5 šaukštų majonezo
  • 1 nedidelio poro baltosios dalies
  • 200 g konservuotų kukurūzų
  • 1 nesaldaus obuolio

Alfas Ivanauskas

1. Kiaušinius paplakite kartu su garstyčių ir medaus padažu, petražoles ir laiškinius česnakus smulkiai supjaustykite, petražolių palikite papuošimui. Žalumynus suberkite į kiaušinius, įberkite pipirų, akmens druskos, išmaišykite ir kepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus. Kai apačia iškeps, uždenkite ir išjunkite kaitrą.

2. Porą smulkiai supjaustykite, obuolį nulupkite, supjaustykite kubeliais.

3. Pomidorus supjaustykite vienodo dydžio gabaliukais. Viską suberkite į dubenį.

4. Krabų lazdeles supjaustykite griežinėliais, irgi sudėkite prie likusių produktų. Užtarkuokite citrinos žievelės ir sudėkite majonezą, užberkite juodųjų pipirų. Išmaišykite.

5. Iškepusį omletą padraskykite mentele ir ataušinkite. Jeigu jums patinka taisyklingos formos, omletą galite supjaustyti juostelėmis. Bet būtina ataušinti.

6. Visiškai atvėsus, sudėkite omleto gabaliukus ant mišrainės. Puoškite smulkiomis petražolėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)