Moteris neslepia, kad maistas ir nauji receptai nuolat sukasi jos galvoje. „Man labiausiai patinka greitai ir lengvai pagaminami patiekalai, todėl sudėtingiausius receptus stengiuosi pakoreguoti taip, kad būtų galima pagaminti paprasčiau.

Visada mėgau stebėti vaizdo įrašus, kuriuose maisto mėgėjai gamindavo sunkiausius patiekalus, nes pamačius gaminimo eigą viskas pasidaro aišku ir paprasta. Tada pagalvojau, kodėl man nepabandžius pasidalinti keliais receptais? Taip jau nutiko, kad mano „YouTube“ kanale atsirado ne keli, o dauguma mano mėgstamų receptų. Džiaugiuosi, kad žmonės stebi, dalijasi, komentuoja“, – pasakoja moteris.

Kristina Naturjevienė

Kristina pasakoja, kad yra išbandžiusi daugybę agurkų marinavimo receptų, bet dalijasi tik labiausiai vykusiais. „Mano daržovių marinavimo gudrybės yra labai paprastos. Visada renkuosi šviežias, geros kokybės daržoves. Marinuodama naudoju tik akmens druską, nes juoduota druska tam netinka. Iškaitinu stiklainius ir naudoju naujus užsukamus dangtelius. Anksčiau stiklainius su agurkais ir marinatu kaitindavau puode su vandeniu, bet atradusi naują marinavimo būdą labai palengvinau sau darbą.

Mano traškių marinuotų agurkėlių receptas išskirtinis tuo, kad agurkai, pagaminti pagal šį receptą, būna traškūs ir švelniai saldžiarūgščio skonio. Juos pagaminti nesudėtinga ir paprasta. Marinavimui nereikia jokių įmantrių produktų, viską galima rasti kiekvienoje parduotuvėje. Šis receptas nėra mano giminės receptas, tai greičiau bandymų, eksperimentavimų ir ragavimų rezultatas.

Labai skanūs, traškūs marinuoti agurkėliai

Reikės: 6 stiklainių (720 ml), agurkų (tiek, kiek telpa į stiklainius), 2 litrų vandens, 140 ml acto 9 %, 2 v. š. druskos, 4 v. š. cukraus, 60 g mišinio agurkų marinatui.

Gaminimo eigą galite pamatyti vaizdo įraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)