Porų sriuba su malta mėsa
- 500 g maltos mėsos (naudojau kalakutieną)
- 3 bulvės
- 2 morkos
- 2 poro stiebai
- 125 ml grietinės
- žiupsnelis malto muskato
- 1 česnako
- pagal skonį druskos
- pagal skonį maltų pipirų
- 1 l vištienos sultinio
- aliejaus kepimui
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepiname maltą mėsą. Pagardiname druska bei pipirais. Sudedame į puodą, kuriame virsime sriubą.
Į keptuvę dedame pjaustytus žiedais poro stiebus, smulkintą česnaką ir tarkuotas morkas. Kepinti apie 5 min., kol daržovės suminkštės. Sudedame į puodą. Į puodą dedame ir nedideliais kubeliais pjaustytas bulves, supilti sultinį ir užverdame. Verdame 15-50 min.
Sudedame grietinę, muskato riešutą, pagardiname druska bei pipirais ir gerai išmaišome.
Skanaus.
„Samčio užrašai“
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (8)