Tai paaiškėjo ketvirtadienį Barselonoje (Ispanija) ištraukus burtus, kurie 36 Europos komandas suskirstė į šešias grupes.

Į kitą etapą pateks po keturias geriausias kiekvienos grupės komandas.

„Kai pamačiau F grupės komandas, mintyse mąsčiau, kad „Neptūnas“ patektų į šią grupę. Tai garsūs klubai, turintys savo gilias tradicijas, istoriją. „Neptūno“ klubui ir žiūrovams labai pasisekė. Atėnų AEK - puikiai žinoma komanda, abi Rusijos ekipos pažįstamos iš ankstesnių laikų, kai teko kautis VTB Vieningos lygos pirmenybėse. Stambulo „Galatasaray“ klubas taip pat turėtų atrodyti galingai, kadangi ten pasikeitė klubo prezidentas, šiai Turkijos komandai keliami aukšti tikslai ir panašiai. Mums belieka kuo geriau sukomplektuoti savo komandą ir ruošti Europos taurės turnyrui. Per vasarą vyks intensyvūs darbai dėl klubo komplektacijos“, - burtus komentavo „Neptūno“ klubo direktorius Osvaldas Kurauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)