Vienas egzotiškiausių darbų buvo štai koks: buvau vyriausiojo redaktoriaus pavaduotojas ir gamybos vadovas užsienio kapitalo įmonėje, kuri leido pirmąjį istorijoje anglišką Vilniaus gidą „Vilnius In Your Pocket“ (paskui dar ir „Klaipėda In Your Pocket“, kartu su Kuršių Nerija ir Palanga).

Kaip gavau tą darbą, kai man buvo dvidešimt vieneri, 1992 m., atskira istorija, kuri atskleidžia mano moralinį veidą ir charakterio savybes.

Pasirodžius pirmajam numeriui anglų kalba (nelabai ką ir sudomino, nes anais laikais anglų kalba skaitė žmonių dar mažiau nei dabar), sėdėdamas iki vėlumos darbe, Lietuvos radijuje Konarskio gatvėje, surašiau septynis puslapius pastabų ir nusiunčiau faksu į redakciją. Tai buvo pirmasis lietuvio atsiliepimas, ir dar toks detalus, ir mane priėmė dirbti.

Spauda Lietuvoje tais laikais buvo primityvi, ir artimiausia kokybiška spaustuvė buvo Minske, Baltarusijoje („Minsko spalvotosios spaudos fabrikas“), ir man teko nemažai važinėti į Minską, į spaustuvę, vežant skaidres spaudai (interneto tais laikais tarp Baltarusijos ir Lietuvos nebuvo).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)