Bet šis tekstas ne apie mus. Jis yra apie skurdžiausią ES šalį Bulgariją ir yra tęsinys istorijos kaip mūsų Auksinių Smilčių viešbučio kambario kaimynai lenkai ne tik begėdiškai ištvirkavo balkone mūsų akivaizdoje, bet ir turėjo drąsos įvelti mus į savo gašlius žaidimėlius. Prie to dar prieisime, bet prieš tai pažiūrėkime iš kur ta Bulgarija apskritai išdygo.

Šią vasarą, dėl gana riboto kelionių krypčių pasirinkimo, atostogauti į Bulgariją vyko kas tik netingėjo. Šią opciją pasirinkome ir mes, nes nieko įdomesnio tuokart neradau, o pačioje Bulgarijoje buvau buvęs prieš daugybę metų, tad buvo smalsu patirti kaip ta šalis pasikeitė. Žinia, keliauti su „visku įskaičiuota“ paketu nėra mano stilius, bet tuo metu taip vykti buvo ir pigiau, ir patogiau. Todėl užsimerkiau ir pagalvojau – tiek to, dabar keliaujam taip, o nuvykę savarankiškai pakeliausime ne tik po Bulgariją, bet ir kaimyninę Rumuniją aplankysime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt