Nors šio tyrimo metodologija nėra labai išsami, dėliodamas seksualiausiais vyrais ir moterimis galinčių besididžiuoti šalių dešimtukus, šio internetinio serviso personalas rėmėsi gyvomis keliautojų bei savo „klientų“ patirtimis. Tad faktas, kad empirinės įžvalgos tapo svariu pagrindu žemiau išdėstytiems topams verčia suklusti - ir įkvepia pasitikėti čia pateikiamais duomenimis, kurie vėlgi nėra itin gausūs.

Verta pažymėti, kad keliautojų atsiliepimai nėra šauti „tiesiai iš akies“ - kiekvienas, pateikęs savo nuomonę rėmėsi pasimatymų patirtimi, taigi buvo pažinęs vienos ar kitos šalies atstovus ne tik iš išvaizdos. Sąraše vieniems seksualiausių vyrų moterų nuomone įvardijamiems britams „priskiriami“ ir škotai - pastaroji tauta nebuvo pateikta respondentams atskiru pasirinkimu.

Taigi, abu dešimtukai - tiesiai prieš jus.

Seksualiausios vyrams buvo įvardintos šių šalių atstovės:

10. Kanada

9. Pietų Afrika

8. Bulgarija

7. Australija

6. Ispanija

5. Filipinai

4. Didžioji Britanija

3. Kolumbija

2. Rusija

1. Brazilija

Ką gi, pasirodo vyrams žavingoje Pietų Amerikos šalyje aistrą kursto ir kraują kaitina ne tik futbolas. Tuo tarpu moterų pasirinkimai „vietomis“ gana panašūs į stipriosios lyties atstovų atliktus. Tad visai tikėtina, kad į artimiausią meilės nuotykių ieškojimo kelionę verta pasiimti ir vienišą priešingos lyties draugą arba draugę - net jeigu atvykus į išsvajotąją viengungių šalį vietiniai jus netyčia nuvils, galbūt liūdesį apraminti bus pravartu ir vienas kito glėbyje?

Tuo tarpu seksualiausi pasaulio vyrai pasak moterų „slepiasi“ šiose šalyse:

10. Danija

9. Kanada

8. Brazilija

7. Airija

6. JAV

5. Ispanija

4. Škotija

3. Didžioji Britanija

2. Italija

1. Australija