0,5 nedidelio kopūsto,
1 geltona paprika,
1 svogūnas,
pusę puodelio sultinio,
1 kg.vištienos blauzdelių,
2-3 skiltelės česnako
prieskonių pagal skonį,
3 nedidelės bulvės.

Blauzdeles įtrinti prieskoniais, česnaku.

Kopūstus smulkiai supjaustyti ir smulkiai įpjaustyti svogūną bei papriką.

Visas daržoves dėti į keptuvę ir iki auksinės spalvos apkepinti.

Skardą ištepti riebalais, sudėti troškintas daržoves ir sudėti blauzdeles, užpilti sultiniu.

Kepti apie 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)