Vištiena – mėsa, gaunama papjovus gaidį arba vištą. Tai populiariausia paukštienos rūšis. Valgoma krūtinėlė, sparneliai ir kulšelės. Valgoma virta, kepta, rūkyta, vytinta, šutinta. Vištieną galima ilgam laikui užšaldyti, greitai paruošiama.
Jau porą dešimtmečių kiaulienos nevalganti tinklaraščio „Valgė spalvė“ kūrėja Živilė Stumbrienė namuose gamina iš vištienos ir...
Alfas šiandien gamina pačius skaniausius patiekalus, kurie patiks tiek esamoms mamos, tiek būsimosioms. Šie patiekalai sužavės visas mamas ir...
Nežinote, ką daryti su vištienos likučiais? Jokiu būdu jų neišmeskite – kam švaistyti? Geriau pasigaminkite puikų patiekalą, o jam reikės vos...
Šį receptą užmačiau pas Nidą, bet dariau pagal save, savo ir vaikų skonius. Visi likome maloniai nustebinti, kad iš tokių paprastų dalykų gimsta...
Mūsų skonio receptoriai maiste jaučia glutamatą ir šis pojūtis yra vadinamas umami - tai penktas skonio pojūtis.