Vištienos patiekalai

Vištienos patiekalai

Vištiena – mėsa, gaunama papjovus gaidį arba vištą. Tai populiariausia paukštienos rūšis. Valgoma krūtinėlė, sparneliai ir kulšelės. Valgoma virta, kepta, rūkyta, vytinta, šutinta. Vištieną galima ilgam laikui užšaldyti, greitai paruošiama.

Vištiena ypatingame padaže pakerėjo visus – lengvai pagaminamas patiekalas tiems, kam nusibodo tradiciniai skoniai

Jau porą dešimtmečių kiaulienos nevalganti tinklaraščio „Valgė spalvė“ kūrėja Živilė Stumbrienė namuose gamina iš vištienos ir...

Alfas vienas namuose. Jūsų laukia šlapias varškės keksas, dviejų rūšių salotos ir ypatingas desertas – martinio želė (2)

Alfas šiandien gamina pačius skaniausius patiekalus, kurie patiks tiek esamoms mamos, tiek būsimosioms. Šie patiekalai sužavės visas mamas ir...

Vištienos pyragas, kuriam reikės vos kelių priedų

Nežinote, ką daryti su vištienos likučiais? Jokiu būdu jų neišmeskite – kam švaistyti? Geriau pasigaminkite puikų patiekalą, o jam reikės vos...

Vištienos grynuoliai

Šį receptą užmačiau pas Nidą, bet dariau pagal save, savo ir vaikų skonius. Visi likome maloniai nustebinti, kad iš tokių paprastų dalykų gimsta...

Vištiena su kreminiu parmezano ir česnako padažu

Mūsų skonio receptoriai maiste jaučia glutamatą ir šis pojūtis yra vadinamas umami - tai penktas skonio pojūtis.