4 porcijoms reikės:

· 500 gramų triušienos filė
· 200 gramų virtų tigrinių krevečių
· 100 gramų špinatų
· 400 bulvių
· Šakelės rozmarino
· Maistinės plėvelės
· Pagal skonį – druskos ir pipirų

Gaminimas:

Atplėškite didelį gabalą maistinės plėvelės. Toliau išvardyta tvarka ant jos dėkite vyniotinio sudedamąsias dalis: pirmasis sluoksnis – pipirais ir druska pagardinta triušienos filė, antrasis sluoksnis – virtos tigrinės krevetės, trečiasis sluoksnis – smulkinti špinatų lapai. Atsargiai susukite vyniotinį. Jį apvyniokite maistine plėvele, apriškite siūlu, kad neiširtų.

Puode užvirinkite vandenį, liepsną sumažinkite. Vyniotinį atsargiai įdėkite į vandenį, uždenkite ir virkite tris valandas. Kai iki vyniotinio išvirimo lieka maždaug 20 minučių, išvirkite bulvių – jos idealiausias garnyras prie šio patiekalo. Išvirtą vyniotinį ištraukite iš vandens, atsargiai nuimkite maistinę plėvelę ir supjaustykite griežinėliais. Patiekite su karštomis bulvėmis.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją