Kaip gaminti:

Svogūną ir lašinukus supjaustykite kubeliais ir pakepinkite keptuvėje.

Sutarkuokite bulves ir užplikykite verdančiu pienu. Įmuškite kiaušinį ir sudėkite pakepintus lašinukus su svogūnais. Paskaninkite druska. Pailgą skardą patepkite aliejumi ir pilkite sluoksnį bulvių tarkių, po to dėkite varškę ir vėl užpilkite tarkių.

Kepkite 220 laipsnių Celsijaus temperatūros orkaitėje apie valandą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)