Produktai:

50 g kedro riešutų,
300 salotų lapų,
1 prinokęs avokadas,
1/4 arbatinio šaukštelio aitriosios paprikos miltelių,
1 skiltelė česnako,
3 greipfrutai,
50 g apelsinų sulčių,
5 g kuminų,
3 šaukštai alyvuogių aliejaus,
1 šaukštas citrinos sulčių,
1 svogūnas.

Nulupkite avokadą, supjaustykite skiltelėmis. Salotų lapus suplėšykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite ant indo dugno. Nulupkite greipfrutą, paskui nulupkite nuo skiltelių baltą žievelę, kad liktų tik minkštoji dalis. Tada sudėkite supjaustytą svogūną.

Iš apelsino sulčių, kuminų, aitriųjų paprikų miltelių ir alyvuogių aliejaus bei išspausto česnako sulčių pagaminame padažą ir apipilame juo salotas. Ant viršus užberiame kedro riešutų. Šias salotas aštuoniems žmonėms pagaminsite per 15 minučių.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją