4 porcijos

Produktai:

400 g (1 skardinė) konservuotų pupelių,
400 g moliūgo,
200 g minkšto ožkos sūrio,
2 mairūnų šakelės,
3 čiobrelių šakelės,
1 šaukštelis medaus,
1 šaukštas konservuotų garstyčių,
3 šaukštai balzaminio acto,
alyvuogių aliejaus, druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų.

Kaip gaminti:

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Moliūgą supjaustykite kubeliais, sudėkite juos į kepimo formą, apibarstykite druska, apibarstykite čiobreliais, apšlakstykite aliejumi ir kepkite 25 min.

2. Užpilui sumaišykite medų, garstyčias, balzaminį actą ir 6 šaukštus alyvuogių aliejaus. Įberkite druskos, pipirų.

3. Pupeles perplaukite vandeniu, suberkite į salotinę ir užliekite užpilu. Kai iškeps moliūgas, suberkite į dubenį. Įberkite mairūno lapelių ir gerai išmaišykite.

4. Ožkos sūrį supjaustykite gabalėliais. Įdėkite mišrainę į lėkštes, apibarstykite ožkos sūriu.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)