2 porcijos

Produktai:

300 g vyšninių arba įprastų pomidorų,
1 – 2 česnako skiltelės,
30 ml balzaminio acto,
30 ml alyvuogių aliejaus,
1 šaukštelis medaus,
1 šaukštelis smulkintų čiobrelių,
juodųjų maltų pipirų, druskos.

Kaip gaminti:

1. Pomidorus sudėkite į kepimo indą. Apibarstykite sutrintu česnaku.

2. Actą, aliejų ir medų išplakite. Apšlakstykite šiuo padažu pomidorus. Taip pat apibarstykite čiobreliais, pipirais ir druska.

3. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 20 – 30 min.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)